Η πολυετή εμπειρία σε συνδυασμό με την άριστη γνώση στον χώρο των επισκευών ηλεκτρονικών ειδών, μας οδήγησε στο να ακολουθήσουμε το όραμα μας και να δημιουργήσουμε έναν νέο χώρο άρτια εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα εργαλεία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας.

Στο κατάστημα μας αναλαμβάνουμε την επισκευή Σταθερών υπολογιστών, laptop, tablet και κινητών συσκευών – Smartphones – iPhones και κονσολών με αξιοπιστία και ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος μας είναι, μέσω της συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης, να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε με ακρίβεια και επαγγελματισμό στις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών μας.

Παρέχουμε άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση μέσω τηλεφώνου σταθερού ή κινητού (Viber, WhatsApp), ώστε ο πελάτης να μπορεί να πάρει απάντηση άμεσα σε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζει με τη συσκευή του.

Σκοπός μας είναι μέσα από τη σωστή και υπεύθυνη εξυπηρέτηση και τις λογικές μας τιμές, ο πελάτης να μείνει ικανοποιημένος από την εμπειρία του και να μας προτιμήσει ξανά.